400 παντοπωλεία στην Σουηδία

400 παντοπωλεία στην Σουηδία

Μια από τις πρώτες αγορές που εισήλθαμε με την πώληση των προϊόντων μας είναι η Σουηδία, στην οποία έχει σημειωθέι τεράστια επιτυχία στις πωλήσεις μας. Η Reitan Conveniece Sweden AB ασχολείται με την εγκατάσταση των συστημάτων αντικλεπτικής ομίχλης ασφαλείας της PROTECT™ στα περισσότερα από τα εκατοντάδες καταστήματα 7-Eleven και 300 Pressbyrån σε όλη τη Σουηδία.

«Η ομίχλη έχει αποτρεπτικά αποτελέσματα. Ο διαρρήκτης γνωρίζει πόσο αποτελεσματική είναι. Γι’ αυτό τοποθετούμε ειδική σήμανση που αναγράφει «προστασία με ομίχλη ασφαλείας», οπότε οι διαρρήκτες δε κάνουν καν την κίνηση να εισβάλουν. Με το να μη μπουνε στην προσπάθει παραβίασης ,σώζονται ταυτόχρονα χρόνος και χρήμα από πιθάνο βανδαλίσμο» λέει ο Security Manager της Reitan Convenience Sweden AB, Lars Eklund. Επίσης σημειώνει πως μόνο ή πόρτα η κάποιο παράθυρο αντικαθιστανται αν ένας αποφασισμένος διαρρήκτης επιχειρεί να εισβάλει χωρίς να υπάρξει περαιτέρω ζημία.

«Επιλέξαμε την προστασία με αντικλεπτική ομίχλη ασφαλείας σε πλήρη συνεννόηση με την ασφαλιστική μας εταιρεία. Επιλέξαμε την PROTECT™ καθώς τα προϊόντα της είναι απλά στη χρήση, τα κόστη συντήρησης είναι χαμηλά κι είναι εύκολο να συνδυαστούν με τα ήδη υπάρχοντα συστήματα συναγερμού.»

Αφήστε μας ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.