Κλείστε μια συνάντηση για demo παρουσίαση

Σας προσφέρουμε μια δωρεάν και χωρίς δέσμευση παρουσίαση στον χώρο σας

Το σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης PROTECT™ σταματάει τον διαρρήκτη μέσα σε δευτερόλεπτα

Ανεξαρτήτως αν είστε ένας απλός ιδιώτης ή ένας ιδιοκτήτης εταιρείας, ειστε αυτός που επιθυμεί να προστατεύσει πράγματα αξίας από οποιοδήποτε είδος διάρρηξης και κλοπής.

Αν δεν ζείτε κυριολεκτικά σε ένα φρούριο, δεν μπορείτε να εμποδίσετε τους διαρρήκτες να εισβάλουν στο χώρο σας. Παρόλα αυτά με τα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης της PROTECT™, μπορείτε να προστατέψετε τα περιουσιακά σας στοιχεία από το να κλαπούν.

Πώς;

Συνήθως, ο διαρρήκτης χρειάζεται περίπου 3 λεπτά για να μπει στο σπίτι σας, αλλά με το σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης της PROTECT™, ο διαρρήκτης θα βρεθεί απέναντι σε ένα παχύ λευκό και ξηρό σύννεφο ομίχλης που θα είναι αδύνατο να κινηθεί στoυς χώρους- και στη συνέχει να κλέψει ή ακόμα και να προκαλέσει ζημιές στα πράγματα αξίας και στο εσωτερικό.

Η τεχνητή λευκή αντικλεπτική ομίχλη ασφαλείας μένει στον χώρο αρκετά μέχρι να φτάσει η αστυνομία ή οι φύλακες ασφαλείας. Η αντικλεπτική ομίχλη ασφαλείας δεν είναι καθόλου επιβλαβής σε ανθρώπους, ζώα, ηλεκτρονικές συσκευές και το εσωτερικό γενικά.

Κλείστε μια επίσκεψη για μια παρουσίαση demo

Κλείστε μια επίσκεψη δωρεάν χωρίς δεσμεύσεις για να δείτε πώς η αντικλεπτική ομίχλη ασφαλείας της PROTECT™ προστατεύει τα πράγματα αξίας σας. Είτε έχετε ήδη εγκατεστήμενο σύστημα συναγερμού σήμερα είτε ψάχνετε να βάλετε, το σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης PROTECT™ συχνά μπορεί να εγκατασταθεί μαζί με αυτό. Συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά και αφήστε μας να σας δείξουμε αποκλειστικά πως το σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης μπορεί να προστατεύσει εσάς και τα πράγματα αξίας σας.