Κάντε την επιχείρηση σας επαρκώς ασφαλή!

Επιχείρηση

Τα συστήματα ομίχλης της PROTECT™ σταματούν τους διαρρήκτες σε δευτερόλεπτα

Επιθυμείτε να κρατήστε την επιχείρησή σας ασφαλή και να μην ανησυχείτε πως επίδοξοι ληστές θα προσπαθήσουν να πειράξουν- κλέψουν την περιουσία σας ή να βλάψουν τους υπαλλήλους σας. Παρ’ όλα αυτά, ό,τι μέτρα ασφαλείας κι αν πάρετε, δε μπορείτε να εμποδίστε τους ληστές να διαρρήξουν την ιδιοκτησία σας.

Η λύση είναι το σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης PROTECT™ που εμποδίζει τους ληστές να εντοπίσουν τα πράγματα αξίας σας κι ως συνέπεια τα προστατεύει από κλοπή. Συν τοις άλλοις εμποδίζετε τις κλοπές, βανδαλισμούς πριν καν γίνουν.

Πως?

Δεν είναι δύσκολο να εισέλθουν στο χώρο σας οι διαρρήκτες και να κλέψουν τα πολύτιμα αντικείμενα σας, αν είστε μόνο προστατευμένος από ένα συμβατικό σύστημα συναγερμού. Το σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης της PROTECT™ θα γεμίσει άμεσα το δωμάτιο με πυκνή ομίχλη, κάνοντας αδύνατο για τον διαρρήκτη να δει, να κλέψει, ή να καταστρέψει το οτιδήποτε, καλύπτοντας το χώρο επαρκώς μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Η αντικλεπτική ομίχλη μένει στον χώρο αρκετά εως ότου φτάσει η αστυνομία. Η ομίχλη είναι πλήρως αβλαβής για ανθρώπους και ζώα, δεν αφήνει κατάλοιπα – και δεν πρόκειται να καταστρέψει την περιουσία σας.

Μια ευέλικτη λύση για επιχειρήσεις

Τα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης της PROTECT™ διαθέτουν μεγάλη γκάμα προϊόντων σχεδιασμένα να διαφυλάσσουν όλους τους τύπους επιχειρήσεων ανάλογα με το μέγεθος και τις ιδιαιτερότητές τους Τα περισσότερα μοντέλα μπορούν να εγκατασταθούν τόσο στην οροφή όσο και πίσω σε γυψοσανίδα. Τα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης PROTECT™ έχουν δοκιμαστεί σε εκατομμύρια εγκαταστάσεις παγκοσμίως, αναδεικνύοντας την PROTECT™ κυρίαρχη στην αγορά των συστημάτων αντικλεπτικής ομίχλης παγκοσμίως.

Σας εγκυόμαστε πως θα κάνετε μια πολύ κερδοφόρα επένδυση έχοντας την περιουσία σας και τα πράγματα αξίας σας ασφαλή.

Μάθετε περισσότερα μελετώντας τα προϊόντα μας, μέσα από videos και περιστατικά.

Πλεονεκτήματα του συστήματος αντικλεπτικής ομίχλης

  • Σταματά διαρρήξεις, κλοπές και βανδαλισμούς
  • Αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας στους ιδιοκτήτες
  • Ελαχιστοποιεί τις απώλειες
  • Περιορισμένο ρίσκο – λιγότεροι ασφαλιστικοί κίνδυνοι
  • Προτείνεται από τις ασφαλιστικές εταιρίες και την αστυνομία
  • Ασφαλής ομίχλη που δεν αφήνει κατάλοιπα στο χώρο σας
  • Καλύπτει τις περισσότερες απαιτήσεις ασφαλείας