Προστατεύστε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς

Ιδιωτικός

Τα συστήματα ομίχλης της PROTECT™ σταματούν τους διαρρήκτες σε δευτερόλεπτα

Σαν ιδιοκτήτης ενός σπιτιού, θέλετε για το στο σπίτι σας και την οικογένειά σας ασφάλεια όλες τις ώρες. Παρ’ όλα αυτά, οποιεσδήποτε προφυλάξεις και αν πάρετε, δεν πρόκειται να εμποδίσετε τους διαρρήκτες να προσπαθήσουν να εισέλθουν το σπίτι σας.

Η λύση είναι το σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης PROTECT™ που εμποδίζει φυσικά τους επίδοξους ληστές να εντοπίσουν τα πράγματα αξίας σας κι ως συνέπεια την κλοπή τους. Όπως επίσης εμποδίζετε εισβολές στο σπίτι σας καθώς και βανδαλισμούς πριν καν γίνουν.

Πως?

Ένας διαρρήκτης χρειάζεται μόνο 2-8 λεπτά για να διαρρήξει το σπίτι σας – και να τραπεί σε φυγή άμεσα, με τα πολύτιμα αντικείμενά σας.

Το σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης της PROTECT™ θα γεμίσει τον χώρο με πυκνή ομίχλη, μέχρι να φτάσει η αστυνομία, κάνοντας αδύνατο για τον διαρρήκτη να δει, να κλέψει, ή να καταστρέψει το οτιδήποτε. Η ομίχλη μένει στον χώρο αρκετά εως ότου φτάσει η αστυνομία. Η όμιχλη δεν είναι επιβλαβής για την ιδιοκτησία σας.

Μια πρωτότυπη ιδέα με μοντέρνα σχεδίαση

Τα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης της PROTECT™ είναι όμορφα σχεδιασμένα και κατάλληλα για χρήση σε οικίες και μικρές εγκαταστάσεις. Τα περισσότερα μοντέλα μπορούν να εγκατασταθούν τόσο στην οροφή όσο και πίσω από γυψοσανίδα. Τα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης PROTECT™ έχουν δοκιμαστεί σε εκατομμύρια εγκαταστάσεις παγκοσμίως, αναδεικνύοντας την PROTECT™ κυρίαρχη στην αγορά των συστημάτων αντικλεπτικής ομίχλης παγκοσμίως.

Εγγυόμαστε ότι θα κάνετε μια κερδοφόρα επένδυση κρατώντας το σπίτι σας και τα πολύτιμα αντικείμενά σας προστατευμένα.

Μάθετε περισσότερα

Πλεονεκτήματα του συστήματος αντικλεπτικής ομίχλης

  • Σταματά διαρρήξεις, ληστείες και βανδαλισμούς
  • Αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας στους ιδιοκτήτες
  • Ελαχιστοποιεί τις απώλειες
  • Περιορισμένο ρίσκο – λιγότεροι ασφαλιστικοί κίνδυνοι
  • Προτείνεται από τις ασφαλιστικές εταιρίες και την αστυνομία
  • Ασφαλής ομίχλη που δεν αφήνει κατάλοιπα στο χώρο σας
  • Καλύπτει τις περισσότερες απαιτήσεις ασφαλείας