Σας δίνεται, αν το επιθυμείτε, δωρεάν εγγύηση μέχρι πέντε ετών

Εγγύηση

Η PROTECT™, μια αξιόπιστη εταιρία από τη Δανία, παράγει υψηλής ποιότητας αξιόπιστα προϊόντα

Το σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης της PROTECT™ έρχεται αυτόματα με εγγύηση 2 ετών. Αν συμπληρώστε και υποβάλλετε την φόρμα εγγύησης σε αυτή την σελίδα, θα προστεθούν 3 ακόμα χρόνια εγγύησης στο ήδη εγκατεστημένο σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης. Αυτό σας δίνει εγγύηση 5 ετών.

Η επιπλέον 3-ετής εγγύηση εφαρμόζεται, μόνο εάν κάντε εγγραφή το προϊόν σας διαδικτυακά όταν το σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης έχει μόλις εγκατασταθεί. Η ημερομηνία έναρξης της εγγύησης βασίζεται στην ημερομηνία που το προϊόν φεύγει από το εργοστάσιο. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο σημείο που αναγράφεται η λέξη «ΠΡΟΣΟΧΗ» στο βιβλίο οδηγιών που σας δίνετε μαζί με το προϊόν.

Πότε έγινε εγγραφή του προϊόντος;

Όταν επιλέξτε «Υποβολή», πρέπει να περιμένετε την αποδοχή στην οθόνη. Επίσης στέλνουμε αυτομάτως ένα e-mail αποδοχής στο e-mail, που δώσατε στην φόρμα. Μόνο όταν λάβετε αυτή την αποδοχή, το προϊόν είναι εγγεγραμμένο.

Αν δε λάβετε το e-mail αποδοχής, σας προτείνουμε να ελέγξτε τον φάκελο “junk mail” ή/και τον φάκελο spam.

Έντυπο εγγύησης

Τα πεδία που σημειώνονται με ένα * απαιτούνται
+
1 κεφαλαίο γράμμα και 11 ψηφία. Π.χ. Α12345678910. Πολλαπλοί σειριακοί αριθμοί μπορούν να εισαχθούν κάνοντας κλικ στο κουμπί '+'.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το μοντέλο Xtratus της ομίχλης Cannon ™ δεν διαθέτει την επιλογή πρόσθετης εγγύησης και συνεπώς δεν μπορεί να εισαχθεί σε αυτή τη φόρμα. IMPORTANT: Fog Cannon™ model Xtratus does not have the extra warranty option and therefore cannot be entered on this form.

Εγκατεστημένο σε:

Εγκαταστάθηκε από / παραδόθηκε από

Ναι, διάβασα και αποδεχόμουν το σημείο 8 σχετικά με την εγγύηση στους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις πώλησης και παράδοσης της PROTECT, τους οποίους προστατεύει η A / S PROTECT έναντι των πελατών της σε παγκόσμιο επίπεδο *
Ναι, αποδέχομαι ότι η ημερομηνία έναρξης της εγγύησης βασίζεται πάντοτε στην ημερομηνία παράδοσης του κατασκευαστή *

Για να στείλετε κλικ στο κουμπί Υποβολή και θα στείλουμε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.